Г-дин Љупчо Тренчев од Кочани ќе може да се врати на своите спортски активности

април 04,2023

При вообичаеното искачување по планината – долгогодишна активност која г-дин Тренчев ја практикувал, тој почуствувал проблеми со срцето. Непосредно по што се обратил до нашите кардиолози. Поставена му била дијагноза со препорака за операција. По изведените 4 бајпаси и предвидениот опоравок дома, тој дојде на прва контрола кога и даде своја изјава.