Презентација на портфолиото на компанијата EWOPHARMA - Zan Mitrev Clinic

Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Презентација на портфолиото на компанијата EWOPHARMA

25.09.2018

Презентација на портфолиото на компанијата EWOPHARMA

 

My alt text

Во аудиториумот на Zan Mitrev Clinic се одржа презентација на портфолиото на компанијата EWOPHARMA.

Пред докторите на клиниката, д-р Верица Ристовска, како претставник на EWOPHARMA, ги претстави препаратите кои што ги нудат на нашиот здравствен систем.

My alt text