ФИЛА ФАРМ

Фармацевтски производи и услуги

ФИЛА-ФАРМ ДООЕЛ – друштво за трговија со фармацевтски производи и услуги
Почнувајќи од 2002 година изградивме бренд кој е посветен на промовирање и дистрибуција на уникатни, напредни и иновативни брендови од медицинската технологија во дијагностика, превенција и лекување.

Нашата амбиција не лежи само во подобрување на здравствената заштита преку иновативни решенија, туку и во комплетна поддршка на нашите партнери преку сервис, едукација и консултации.

Нашето мото „Го носиме светот дома“ е цел која успешно ја постигнуваме благодарение на тимската работа, посветеноста, стручноста и долгогодишното искуство на високо организираниот тимски персонал.

Мисија

Професионално и посветено креираме партнерски однос со нашите соработници, обезбедувајќи квалитетни, сигурни и иновативни медицински решенија.

Визија

Да бидеме одговорни лидери во промовирање уникатни, напредни и иновативни брендови од медицинската технологија во дијагностика, превенција и лекување.

filafarm.com.mk

Фармацевтски производи и услуги