Кардиохирургија - Zan Mitrev Clinic

Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Кардиохирургија

Кардиохиругија – операции на срцето.

Поврзани услуги

Бајпас хирургија

Валвуларна хирургија

ХИРУРГИЈА НА АОРТА