Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Дневна доза здравје

Назад до Дневна доза здравје

29.06.2022

-50% на гинеколошки пакет

Здравствените потреби кај секоја жена се менуваат во текот на животот, бидејќи самиот гениталниот систем е подложен на промени. Затоа континуираното одржување на здравјето на репродуктивните органи е од клучно значење.

При клиничката болница Жан Митрев на располагање ви се гинеколози со долгогодишно искуство кои можат да ви пружат комплетни амбулaнтни и болнички услуги. Гинеколошки прегледи, следење на бременост, супспецијалистички урогинеколошки прегледи, амбулантни интервенции, оперативни гинеколошки процедури, микроинвазивна гинеколошка и урогинеколошка хирургија се само дел од она што го нудиме.

Ние овозможуваме професинализам, врвна грижа и индивидуален тераписки план за секоја од вас.
Тимот на гинеколози кај нас е подготвен да го следи и контролира Вашето здравје од првиот менстурален циклус, до менопаузата, и по неа. Ние знаеме дека совршена грижа вклучува и разговор со пациентката за нејзините физички, психички, емоционални и социјални потреби, во опуштена и комфорна средина, како и примена на најнови дијагностички процедури, и напредно следење на здравствената состојбата преку посебни индивидуални програми и консултации за секоја пациентка.

Ние, како ваши гинеколози имаме една цел: Вашето здравје!

Д-р Ирена Андонова
Специјалист по гинекологија и акушерство

Проф. д-р Васил Илиев
Специјалист по гинекологија и акушерство
Супспецијалист по урогинекологија