Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Дневна доза здравје

Назад до Дневна доза здравје

20.12.2023

Гугл доктор


Жените често се плашат или се загрижени кога станува збор за теми поврзани со гинеколошки проблеми. Статистиките покажуваат дека огромен број од нив (73%) совети и решение бараат на интернет. Но, кога станува збор за репродуктивното здравје, односно здравјето воопшто, овој начин наоѓање решение не е препорачлив. Секоја жена треба да знае дека редовните гинеколошки контроли спасуваат живот, а не информациите и препораките најдени на интернет.

Потребен е редовен, детален гинеколошки преглед. Не чекајте нештата да отидат предалеку, односно да се доведете во ситуација да биде предоцна и истите да не можат да се лекуваат. Од гинеколошкиот преглед, преку скринингот за карцином на грлото на матаката, гинеколошкиот ултразвук, како и високо специфичните гинеколошки лабораториски анализи, направени од искусен доктор гинеколог, ќе добиете детален скрининг на вашето генитално, репродуктивно здравје.

Клучна е комплетната гинеколошка заштита,  во сите фази од животот, бидејќи здравјето на репродуктивните органи е значајно, не само за жената туку и за нејзините најблиски.

Нашата цел е една: Вашето здравје!

Закажете преглед во термин кој ви одговара на 02/3091-484