Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Дневна доза здравје

Назад до Дневна доза здравје

16.05.2016

Известување за гласот за вработување

Почитувани,

Ве информираме дека огласот за вработување кој беше објавен на 28.04.2016 година е завршен.

Ви благодариме на сите кои аплициравте за посочените работни места.

Со почит

Тимот на д-р Жан Митрев