Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Васкуларна хирургија

Васкуларната хирургија е предоминантно превентивна медицина, која е фокусирана на превенција на смрт, губиток на екстремитети и мозочни удари.

Операциите кој се извршуваат во Одделот васкуларна хирургија се покриени од фондот (ФЗОМ) а за пациентите надвор од Македонија, Клиничката болница Жан Митрев, има вклучено договор за соработка со приватни осигурителни комапании

 

Акад. д-р Жан Митрев

Д-р Никола Христов