Caktoni kontroll

Schedule a review

389 2 3091500

Ekipi ynë diagnostikues

Zan Mitrev

Themelues dhe shefi kirurg

Dr. Emil Stoicovski

Anesteziolog

Dr. Elvis Aleksovski

Anesteziolog

Dr. Ilija Neškovski

Specialist internist-sq

Dr. Ivan Milev

Kardiolog intervenues

Dr. Borjanka Georgieva

Subspecialist kardiolog

Dr. Dijana Popevski

Anesteziolog

Video

klinika në numra

Operacione
Në Ditë

Kontrolle
Në Ditë

Teste
Në Ditë

Intervenime
Kardiovaskulare

Eko
Kardiografi

NË HAP ME SHËNDETIN TUAJ

Antarësohuni për njoftimet tona periodike nëpërmjet adresës e-mail dhe qendroni në hap me këshillat tona më të reja për shëndet.