Caktoni kontroll

Schedule a review

00389 2 3091 484

Mjekësia interne

Me anë të klikimit në linkun në vijim mund të bëni rezervimin e terminit tuaj on-line ose duke na kontaktuar në numrin tonë të telefonit në 02 3091 484

  • Ekzaminim i brendshëm dhe endokrinologjik
  • Ekzaminim i tiroides me eko
  • Test polisomnografik (apnea e gjumit)
  • Ekzaminim abdominal me eko