Caktoni kontroll

Schedule a review

Почитувани,

Користејќи ги дигиталните информациски и комуникациски технологии, Zan Mitrev Clinic обезбеди електронски пристап до здравствените услуги кога не е потребна или можна Ваша лична посета.

Воведуваме online консултација, советување со лекар специјалист од одредена област во траење од 10 минути која е овозможена преку видео комуникација.

За време на видео разговорот, лекарот може да ве советува за терапијата, да предлага стратегии за домашна нега или да препорача дополнителни медицински испитувања.

Закажете online консултација преку нашата интернет страница www.zmc.mk или на следниот линк zmc.tiktak.mk

Со почит,

Zan Mitrev Clinic

00389 2 3091 484

Mjekësia interne

Specialiteti mjekësi interne në mënyrë specifike fokusohet në parandalimin, diagnostikimin dhe trajtimin e sëmundjeve në popullatën e moshuar. Pa fokusim të vetëm një pjese të trupit ose të një sistemi organik, mjeku internist e mbulon diagnostikimin dhe trajtimin e të gjithë organizmit, dhe i trajton në të njëjtën kohë edhe sëmundjet më të shpeshta, më komplekse dhe më të vështira tek pacientët e moshuar. Shpeshherë një individ mbetet për kujdes tek një internist gjatë të gjitha etapeve të jetës së tij. Diagnoza dhe trajtimi i sëmundjeve mund të kryhen ose në kabinetin e internistit ose në kushte spitalore, në varësi të peshës së sëmundjes që mjekohet.