Бесплатни дерматолошки прегледи по повод на Еуромеланома

Настани

мај 05,2022

По повод месецот на Еуромеланома, Клиничката болница Жан Митрев, и оваа година ја подржува Европската кампања за подигање на свеста за рано откривање на карцином. Својот придонес кон оваа кауза ќе биде во форма на еднодневна акција со обезбедени бесплатни дерматолошки прегледи. Истата ќе се одржи на ден 19 мај во периодот од 11:00 -18:00 часот. Закажете го Вашиот бесплатен преглед на 02 3091 484 и добијте дополнителни насоки за превенција на ракот на кожата и совети како правилно да се грижите за здравјето на Вашата кожа. РАКОТ НА КОЖАТА СЕ ЛЕКУВА ДОКОЛКУ СЕ ОТКРИЕ НАВРЕМЕ!