Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

12.07.2023

ДОБРА НАВИКА Е ПРЕВЕНЦИЈАТА ДА НИ СТАНЕ РУТИНА

Ако знаеш дека 80% од болестите може да се спречат доколку се откријат навреме – не пропуштај! Закажи, искористи ги промотивните цени и верувај. Секој преглед значи дека ти е најважно да си здрав!

 • Кардиоваскуларен преглед 3500 ден.
 • Флеболошки преглед 1800ден.
 • Флебографија (ангиографија на вени) 12000 ден.
 • Уролошки преглед 2500 ден.
 • Гинеколошки преглед со ПАП 3500ден.
 • Ортопедски преглед 2500 ден.
 • Специјалистички ОРЛ преглед 1800 ден.
 • Ендокринолошки преглед 2500 ден.
 • Ехо на тироидеа 2500 ден.
 • Пакет тироидни хормони FT4, FT3 и TSH 1500 ден.
 • Ендокринолошки преглед со TSH i FT4 3500ден.
 • Пулмолошки преглед 1800 ден.
 • Полисомнографски тест за слип апнеа 2800 ден.
 • Нефролошки преглед 1800 ден.
 • Невролошки преглед 1800 ден.
 • Специјалистички педијатриски преглед 1800 ден.
 • Консултативен преглед со пастичен хирург 1800 ден.
 • Дерматолошки преглед 1800 ден.
 • Фотофајндер (скенирање на бенки) 6000ден.
 • Колоноскопија со анестезија 15500 ден.
 • Гастроскопија со анестезија 15500 ден.
 • Ехо на дојка 1800 ден.
 • 2Д Мамографија 2500 ден.
 • 3Д Мамографија 4500 ден.
 • МСКТ серија со контраст (глава со врат/абдомен/долни екстремитети) 12000 ден.
 • ЦТ Виртуелна колоноскопија 12000 ден.
 • МР нативна серија 11000 ден.
 • МР серија со контраст 14000 ден.
 • Магнет на срце 19900 ден.
 • Магнет на цел рбет 16900 ден.
 • Магнет на матка со контраст 11900 ден.
 • Магнет на дојки 11900 ден.
 • Остеодензитометрија Дексаскен 1900 ден.
 • ФМС за уринарна инконтиненција 1500 ден.
 • ФМС форм 1800 ден.
 • Мануелна лимфна дренажа 1750 ден.
 • Кинемат по операција колк/колено 45 мин. 2500 ден.

Кампањата ќе биде активна од 17 јули заклучно 17 септември.