Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Искуства на наши пациенти

Назад до Искуства

09.09.2022

Состојбата на Вили од Штип по интервенцијата во Жан Митрев се подобрува

По приемот во Жан Митрев Клиника, состојбата на младиот штипјанец Вили е подобрена. Тимот доктори-специјалисти од клиника Жан Митрев заедно со сестрите и физиотерапевтите постигнаа значајно подобрување. Лекувањето на Вили продолжува и понатаму.

Целосниот третман, лекувањето и престојот на 14 годишниот штипјанец, го презеде Жан Митрев клиника по апелите за помош и неможноста на семејството да го плати лекувањето на нивниот син.

Вили пред 10 дена беше донесен во многу тешка состојба, во кома со инфекции и декубити откако претходно еден месец бил лечен во друга здравствена установа каде се обидувале да санираат тешки повреди на главата здобиени по страшна сообраќајна несреќа.