Искуства на пациенти

Искуствата на нашите пациенти сведочат за грижата и посветеноста на нашиот тим во успешно решавање на најкомпликуваните здравствени проблеми

После сите операции сега сум како нов

22.11.2017

После сите операции сега сум како нов

„Долго време имав проблеми со срцето, а од ден во ден, мојот живот и нормалното функционирање ми се отежнуваше. Не…

Погледни повеќе
Вие сте единствените „чувари“ на моето и здравјето на фамилијата

20.11.2017

Вие сте единствените „чувари“ на моето и здравјето на фамилијата

Ибуш Јашари од Косово, посвети време од последниот ден во болницата со нас, за да го сподели неговото искуство во…

Погледни повеќе
ОД САД во ЖАН МИТРЕВ КЛИНИК за генетско испитување

03.11.2017

ОД САД во ЖАН МИТРЕВ КЛИНИК за генетско испитување

Франк Касабри и неговата сопруга допатуваа од Њу Џерси, САД за да направат генетско тестирање во лабораторијата за генетика и персонализирана медицина,…

Погледни повеќе
Изостреното око на пациент процени професионализам и квалитетна услуга

02.11.2017

Изостреното око на пациент процени професионализам и квалитетна услуга

В.П.М. допатувал во Македонија за да ги следи редовните локални избори, но поради влошување на здравствената состојба, резултатите ги следеше…

Погледни повеќе
Еден е изборот кога се работи за кардиолошка операција

25.10.2017

Еден е изборот кога се работи за кардиолошка операција

„По направената коронарографија во Клиниката за кардиологија во Скопје ми се јави доктор од таму и ми кажа дека наодите…

Погледни повеќе
Со ваша помош верувам дека набрзо ќе се вратам на планинарењето

22.10.2017

Со ваша помош верувам дека набрзо ќе се вратам на планинарењето

„И за мојата болка во коленото се најде спас… Што да кажам повеќе, од благодарам… После 7 месеци интензивни болки,…

Погледни повеќе
Мирсад го живее вториот живот

18.08.2017

Мирсад го живее вториот живот

Мирсад Бериша (31), од Косово, вели дека благодарение на докторите и останатиот медицински персонал од Специјализираната болница ЖАН МИТРЕВ од…

Погледни повеќе
Овде добивам грижа и внимание, каква што само би можела да посакам

20.07.2017

Овде добивам грижа и внимание, каква што само би можела да посакам

Кај Дарка Јанева (57) беше направена коронарна бајпас операција од д-р Жан Митрев и по успешната интервенција таа се опоравуваше…

Погледни повеќе
1 9 10