Новости

Најнови вести од нашата Клиника

Во Клиника Жан Митрев – Прецизна дигитална стоматологија

16.07.2024

Во Клиника Жан Митрев – Прецизна дигитална стоматологија

Во новоотворениот стоматолошки центар се практикуваат најсовремените трендови на прецизна дигитална стоматологија. Достапни се сите услуги од областа на ендодонција,…

Погледни повеќе
Да се доближи здравствената професија до децата е благородна задача

04.07.2024

Да се доближи здравствената професија до децата е благородна задача

Во рамки на летениот камп организиран од Тинкер Лабс Македонија (интернационална СТЕАМ франшиза за изучување на природни науки за деца…

Погледни повеќе
Ново во Клиника Жан Митрев!

28.06.2024

Ново во Клиника Жан Митрев!

Ново во Клиника Жан Митрев! Единствeно во Македонија на одделот за естетска дерматологија пристигна – Nordlys најмоќниот и технолошки најнапреден…

Погледни повеќе
Поставена хипербарна комора во Клиника Жан Митрев: Кислородни третмани за побрзо заздравување и регенерација на организмот

30.05.2024

Поставена хипербарна комора во Клиника Жан Митрев: Кислородни третмани за побрзо заздравување и регенерација на организмот

Револуционерната терапија со 100% кислород во хипербарна комора сега е достапна во Клиника Жан Митрев. Современиот третман со вдишување чист…

Погледни повеќе
Д-р Лидија Вељановска Кириџиевска: Креативниот набој и контактот со себе, инспирација за продуктивност во приватниот и во професионалниот живот

29.05.2024

Д-р Лидија Вељановска Кириџиевска: Креативниот набој и контактот со себе, инспирација за продуктивност во приватниот и во професионалниот живот

Д-р Лидија Вељановска-Кириџиевска е првиот радио-дијагностичар во нашата земја кој почна да работи компјутеризирана томографија на крвни садови на срце.…

Погледни повеќе
Усвојувањето нови знаења е секогаш предизвик, но и возбудливо искуство

17.04.2024

Усвојувањето нови знаења е секогаш предизвик, но и возбудливо искуство

Нови научни знаења со цел напредок во грижата за пациентите, голем број интерактивни сесии со практични случаи за управување со…

Погледни повеќе
Разменувањето на искуства и знаење е секогаш добредојдено

16.04.2024

Разменувањето на искуства и знаење е секогаш добредојдено

Од 04.04-07.04.2024 година во Охрид, се одржа 7-от Македонски Конгрес по Анестезиологија, Реанимација и Интензивно лекување каде учествуваа голем број…

Погледни повеќе
Интервју со проф. д-р Васил Илиев: Апсолутно е неточно дека подмочувањето е нормална работа кај жените

12.04.2024

Интервју со проф. д-р Васил Илиев: Апсолутно е неточно дека подмочувањето е нормална работа кај жените

Инконтиненцијата, или неволното испуштање на урина е проблем, поточно состојба која иако почесто се јавува кај жените, не ги одминува…

Погледни повеќе
1 2 32