Искуства на пациенти

Искуствата на нашите пациенти сведочат за грижата и посветеноста на нашиот тим во успешно решавање на најкомпликуваните здравствени проблеми

Исполнети очекувањата на г-дин Бранко Рајко од Умаг Хрватска

15.04.2023

Исполнети очекувањата на г-дин Бранко Рајко од Умаг Хрватска

Дека добриот глас надалеку се слуша, уште еднаш ни потврди нашиот пациент од Хрватска г-дин Бранко. Имено, тој по препорака…

Погледни повеќе
Старите рекле ,,за кого има век има и лек,,

14.04.2023

Старите рекле ,,за кого има век има и лек,,

Нашиот долгогодишен пациент г-дин Сотир Сотировски од Охрид уште еднаш ни го довери најскапоценото-својот живот. По неколкуте претходно направени оперативни…

Погледни повеќе
Зоран Веловски го прослави својот 55 роденден

05.04.2023

Зоран Веловски го прослави својот 55 роденден

Зоран Веловски го прослави својот 55 роденден Нашиот пациент од Битола имаше двојна причина за славење, успешната операција на срцето…

Погледни повеќе
,,Механичко срце,, – решение за хронична срцева слабост

31.03.2023

,,Механичко срце,, – решение за хронична срцева слабост

Успешно опериран 31-от пациент кај кој беше вградена механичка циркулаторна потпора на срцето Срцева слабост или како што уште се…

Погледни повеќе
Трансформација што спасува живот – Петровски си го врати животот по третманот во Жан Митрев клиника

28.03.2023

Трансформација што спасува живот – Петровски си го врати животот по третманот во Жан Митрев клиника

Седумдесет годишен пациент од Битола е уште еден пример кој после лекувањето во Жан Митрев клиника, успешно се избори со…

Погледни повеќе
Г- дин Драган Костадинов е уште еден наш задоволен пациент

06.02.2023

Г- дин Драган Костадинов е уште еден наш задоволен пациент

Срцевите проблеми на г-дин Драган Костадинов од Гевгелија започнале уште одамна. А во далечната 1997 година во Белград му била…

Погледни повеќе
Животна приказна на нашиот пациент Бурим Леци, инспирација за сите нас

20.01.2023

Животна приказна на нашиот пациент Бурим Леци, инспирација за сите нас

Животна приказна на нашиот пациент Бурим Леци, инспирација за сите насКратко по направената операција на отворено срце, тој посветено тренирајќи…

Погледни повеќе
Сведоштво на најстариот пациент на Жан Митрев– Не се надевав дека мојата операција на срце ќе испише историја, посакувам докторот Митрев да продолжи со неговата успешна несебична работа 

31.12.2022

Сведоштво на најстариот пациент на Жан Митрев– Не се надевав дека мојата операција на срце ќе испише историја, посакувам докторот Митрев да продолжи со неговата успешна несебична работа 

 “Кога осетив болки во градите, докторите кажаа дека треба да одам за Скопје, а во тоа време во Скопје немаше…

Погледни повеќе