Радиологија - Zan Mitrev Clinic

Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Радиологија

Преку клик на линкот може веднаш да закажете преглед on-line со 10% попуст од редовната цена или може да закажете редовно преку нашиот контакт број на 02 3091 484

  • Рентген дијагностика
  • Ехо преглед  на дојка
  • Ехо преглед  на тироидна жлезда
  • Ехо преглед  на  меки ткива
  • Ехо преглед  на абдомен 
  • Компјутеризирана томографија (КТ)
  • Магнетна резонанца
  • Мамографија 2Д
  • Мамографија 3Д – томосинтеза
  • Остеодензитометрија