Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Приватно здравствено осигурување

Болницата има склучено договори за директен провајдер на здравствени услуги со следните осигурителни компании:

   

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 
This image has an empty alt attribute; its file name is 4.Scardian.jpg