Новости

Најнови вести од нашата Клиника

Совети како да се справите со вагинални инфекции во лето

19.06.2024

Совети како да се справите со вагинални инфекции во лето

Летото е период кога всушност вагиналните инфекции можат да зачестат. Затоа информирајте се како да останете безбедни. Гинеколошките прегледи за…

Погледни повеќе
Уникондиларна ендопротеза на колено

17.06.2024

Уникондиларна ендопротеза на колено

Уникондиларна ендопротеза на колено е минимално инвазивна процедура во однос на тоталната ендопротеза, при која што само оштетениот дел на…

Погледни повеќе
Скрининг за карцином на грлото на матката, ХПВ типизација или ПАП тест?

13.06.2024

Скрининг за карцином на грлото на матката, ХПВ типизација или ПАП тест?

Главна причина за појава на цервикален карцином е перзистентна инфекција со високо ризични типови на ХПВ ( хуман папилома вирус),…

Погледни повеќе
Цервикоцефаличен синдром и физикална терапија

11.06.2024

Цервикоцефаличен синдром и физикална терапија

Што е цервикоцефаличен синдром? Иако звучи прилично компликувано, тој претставува синдром кој се карактеризира со болка и вкочанетост во горниот…

Погледни повеќе
Минимално инвазивен ласерски третман на враснато влакно (пилонидален синус)

07.06.2024

Минимално инвазивен ласерски третман на враснато влакно (пилонидален синус)

Пилонидалниот синус претставува хронична инфективна состојба која се карактеризира со формирање на циста или абсцес во предел на глутеалната или…

Погледни повеќе
Дали знаете дека е можна операција на рака без употреба на скалпел?

05.06.2024

Дали знаете дека е можна операција на рака без употреба на скалпел?

Да, вистина е! Доколку имате проблем со: Можно е решавање на сите овие состојби без класична операција.Оваа револуционерна метода (интервенција)…

Погледни повеќе
Работи што не сте ги знаеле за вагиналното подмладување

04.06.2024

Работи што не сте ги знаеле за вагиналното подмладување

Подмладување, вечна младост, како да се остане млада и посакувана? се теми кои се стари колку и човештвото. Во последните…

Погледни повеќе
Поставена хипербарна комора во Клиника Жан Митрев: Кислородни третмани за побрзо заздравување и регенерација на организмот

30.05.2024

Поставена хипербарна комора во Клиника Жан Митрев: Кислородни третмани за побрзо заздравување и регенерација на организмот

Револуционерната терапија со 100% кислород во хипербарна комора сега е достапна во Клиника Жан Митрев. Современиот третман со вдишување чист…

Погледни повеќе