Приклучени уште 2 услуги во групата превентивни прегледи со попуст -50%

Настани

март 03,2022

Како дел од активностите поврзани со подигање на свеста за редовни превентивни прегледи во борба против ракот, приклучуваме уште два прегледи. Имено од 1 март ехо прегледот на тиреоидеа е на половина цена. Направивме и пакет понуда за сите кои ќе направат ПАП тест, гинеколошкиот преглед исто така ќе биде намален за 50%. Секако продолжуваме и со веќе активните намалувања на цените на: ехо на дојка, 2Д и 3Д мамографии, КТ(компјутерска томографија) на белите дробови и комплетно мапирање на кожа и бенки со Фотофајндер. Сите прегледи ги изведуваат нашите искусни лекари со помош на технолошки најсовремени апарати. За да закажете термин кој најмногу ви одговара јавате се на 02/3091-484.