Дедо Мраз и кај нас

Настани

декември 12,2017

 

Последните денови од година се резервирани и за најмалите… Над 200 деца на вработените од Жан Митрев Клиник добија пакетчиња од Дедо Мраз, а тој ги слушаше нивните желби за Новата Година… Таблет, ховерборд, телефон, плејстешн, велосипед, часовник, копачки, ранче беа желбите на поголемите деца, а помалите пак, со поскромни желби за пакетче, сликовница, боенка…

А после тоа, следуваше и фотографирање со Дедо Мраз и меѓусебно дружење, вистинска предновогодишната атмосфера во болницата.

 

Нека сите желби им се реализираат, а насмевките и радостите да им бидат секојдневие!

Среќна Нова Година!