По повод денот на науката посета на учениците од Yahja Kemal

Настани

јуни 06,2013

По повод денот на науката посета на учениците од Yahja Kemal

По повод Денот на науката група ученици од трето одделение од училиштето Yahja Kemal-junior заедно со директорот и наставничката на 12.04.2013 година ја посетија Специјалната болница Филип Втори, при што имаа можност лично да се запознаат со Акад. Др. Жан Митрев и да поразговараат за теми поврзани со медицината и здравјето, а интересни за нивната возраст.Воедно се запознаа и со дел од тековната работа во Дијагностички Центар Филип Втори.