Посветени кон континуирана едукација, развој и стручно усовршување на нашите вработени

Настани

октомври 10,2021

Одбележувајќи ја триесет годишнината од постоењето на револуционерната научна експертиза на Orthomol, Андреас Сингер – Главен менаџер за меѓународна продажба во Orthomol и Оливер Роте – Стручен тренер во полето на ортомолекуларна медицина, остварија посета на тимот на Фила-Фарм во Скопје.

Посветени кон континуирана едукација, развој и стручно усовршување на нашите вработени, посетата креираше одлична можност за усовршување на нашата експертиза во полето на ортомолекуларната медицина отсликувајќи ги светските научни достигнувања на производите на Orthomol.

Покрај едукативната, оваа посетата го симболизира и континуираниот влог кој тимот на Клиничката болница Жан Митрев го негува кога станува збор за развојот на академската, научна и стручна соработка на нашите вработени.

Како долгогодишен партнер во приближувањето на палетата на висококвалитетни витамински и медицински производи на Orthomol на домашниот пазар, оваа посета е уште доказ на нашата посветеност во полето на нутритивна нега и заштита на здравјето на нашите пациенти.

И во иднина, заедно со семејството на Orthomol продолжуваме кон поддршка на Вашето здравје!