Tesla Former – Уште еден новитет во центатрот за естетска дерматологија при Жан Митрев Клиника

Настани

јули 07,2022

Уште еден новитет во центатрот за естетска дерматологија при Жан Митрев Клиника.

Имате потреба од:

  • Обликување на телото
  • Намалување на целулитот
  • Подобрување на микроциркулацијата
  • Забрзување на протокот на лимфа
  • Зголемување на мускулен тонус
  • Затегнување на кожа
  • Зацврснување на мускулатурата
  • Опуштање на мускулатурата

Ние го имаме вистинското решение за вас!

Третманите со Tesla Former се изведуваат по предходно спроведена бесплатна физиотерапевтска проценка која вклучува: мерење обем на екстремитети, BMI (индекс на телесна тежина), анамнеза, прибирање на информации за болни состојби, проверка за сите индикации и контраиндикации според протоколот за употреба на Tesla уредот.

Бројот на третмани е од 8 до 10 за една иста регија. Истите се спроведуваат секој втор ден бидејки е потребно еден ден одмор на мускулите помеѓу два третмани на иста регија.
Третманот може да се спроведува и секој ден, но само доколку се третира друга регија, при што бројот на третмани треба да се зголеми со цел секоја регија да добие соодветен број на третмани и за да може да се постигнат очекуваните резултати.

Подготвивме специјална цена за пакет од 10 третмани за 15 000 денари. Поединечен третман чини 1800 ден.

За да закажете термин и проценка јавете се на 02/30104-910