Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Генетика и персонализирана медицина

Преку клик на линкот може веднаш да закажете преглед on-line или преку нашиот контакт број на 02 3091 484

Лабораторијата за Генетика и Персонализирана Медицина е првата лабораторија во регионот која ја имплементира персонализираната медицина во секојдневието на пациентите, притоа користејќи ги молекуларно-биолошките и геномските техники за функционирање на два подеднакво важни за човечкото здравје, а сосема различни сектори: едниот е хумана генетика и дијагностика, а другиот е молекуларна дијагностика на инфективни болести.

Телефон: +389 70 285 751

Е-пошта: genetskalab@zmc.mk