Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Кардиохирургија и интервентна кардиологија кај деца (0-18 год.)

Преку клик на линкот може веднаш да закажете преглед on-line или преку нашиот контакт број на 02 3091 484

Педијатриски кардиолошки преглед

Операциите и интервенциите на Одделот за кардиохирургија и интервентна кардиологија кај деца, се покриени од фондот (ФЗОМ) а за пациентите надвор од Македонија, Клиничката болница Жан Митрев, има склучено договор за соработка со приватни осигурителни комапании

 

Акад. д-р Жан Митрев

Д-р Иван Милев