Кардиологија - Zan Mitrev Clinic

Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Кардиологија

Преку клик на линкот може веднаш да закажете преглед on-line со 10% попуст од редовната цена или може да закажете редовно преку нашиот контакт број на 02 3091 484

  • Кардиоваскуларна проценка – пакет
  • Ехо преглед на срце
  • Васкуларен преглед на артерии на врат
  • Васкуларен преглед наартерии на ектремитети
  • Електрокардиограм (ЕКГ) холтер
  • Мониторирање на крвен притисок (АБП) холтер
  • Трансезофагеална ехокардиографија (ТЕЕ)
  • Коронарен стрес тест
  • Стрес ехокардиографија
  • Транскранијален доплер